Houten hondenhok

0
1078
views

Een hond wil ook zijn persoonlijke plekje waar hij tot rust kan komen en een houten hondenhok is daar de perfecte oplossing voor, zeker wanneer de hond ’s nachts buiten moet blijven, dan kan hij zich leggen slapen in zijn warme hondenhok. Ook wanneer de hond overdag buiten mag lopen kan ik u zeker aanraden om een hondenhok te kopen, want de hond zal zich nu en dan eens willen terugtrekken en kan dat veilig doen in zijn hok.

Op neckermann.com vind je een aantal zeer kwalitatieve hondenhokken, je kan ze snel en eenvoudig online bestellen en indien ze in voorraad zijn heb je ze de volgende dag al in huis.

De meeste hondenhokken zijn gemaakt uit houtsoorten die bewerkt zijn zodanig dat ze niet gaan rotten wanneer het hok buiten staat. Bovendien kan het dak bijvoorbeeld in een ander materiaal gemaakt zijn waardoor het zeker tegen regen en onweer.

Meestal is de bodem van het hok iets dikker, waardoor de koude minder makkelijk in het hondenhok naar binnen kan, er is soms zelfs vloerisolatie aangebracht waardoor er tijdens de winter toch een lekker warme slaapplaats is voor de hond. Het houten hondenhok zorgt ervoor dat de houten planken voor een betere isolatie zorgen dan moest het uit kunststof vervaardigd zijn.

Het best kan u een hondenhok kopen dat niet te groot is, het is beter om te zorgen dat de hond mooi in zijn hok past dan een veel te groot hok te kopen. Op die manier kan de hond dan met zijn lichaamswarmte de ruimte op temperatuur houden, terwijl bij een veel te groot hondenhok de hond teveel warmte zal verliezen.

Bijt uw hond graag op alles wat hij ziet, dan koopt u best een houten hondenhok waarvan de hoeken zijn afgewerkt met metalen hoeken. Dit zorgt ervoor dat de hond nergens kan op bijten en zo ook zijn slaaphok niet zal kapot maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here