Pups kopen

0
8204
views

Wil je een puppy kopen dan zijn er een aantal zaken waar je zeker aandacht aan moet besteden. U basseerd zich bij het kiezen van een pup best niet op uw gevoel, maar let beter op een paar tekens die aanwijzen welke puppy lief, sociaal en gezond is.

Waar let u het best op bij het kopen van een puppy?

De omgeving waar ze in opgevoed zijn.
Zijn de puppy’s opgevoed in een landelijk omgeving, waar ze niet in contact zijn gekomen met wagens, brommers en het drukke stadsleven? Het kan zijn dat wanneer u zo een puppy gaat kopen, u een hond in handen heeft die bang is en zich niet goed zal voelen wanneer u er mee op stap gaat.

Het gedrag van de pups.
Nemen de pups initiatief om naar u te komen en u te gaan onderzoeken of blijven ze eerder eenzaam in een hoekje achter? Het is beter een puppy te kopen die vol energie en nieuwsgierigheid naar u komt, dit zijn de sociaalste en liefste hondjes. Het is wel zo dat er verschillende soorten van gedrag zijn, er zijn dus die puppy’s die achter blijven, maar dan zijn er ook die direct bij u staan om u te onderzoeken en te besnuffelen, een laatste soort is de puppy die even afwacht en dan pas komt. Deze soort zal voor veel mensen de beste keuze zijn om te kopen, de andere 2 types van puppy hebben veel meer begeleiding nodig om ze in de juiste banen te leiden. Let dus goed op het gedrag wanneer u een puppy gaat kopen.

Verschillende rassen
Er zijn heel wat verschillende rassen van honden, elke hond heeft wel een beetje zijn eigen karakter en eigenschappen. Hou hier dus zeker rekening mee want sommige puppy’s zijn zeer zelfzeker en dus moeilijker te controleren.

Bij het kopen van uw puppy zijn er dus heel wat factoren om rekening mee te houden, een goede fokker zal u natuurlijk kunnen helpen bij het maken van uw keuze en zal ook over elk ras meer uitleg kunnen geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here