Flipperkast kopen, waarop moet je letten?

0
1623
views

Je wil een flipperkast kopen maar je weet niet goed waar je moet op letten bij je aankoop? Eerst en vooral is het goed dat je hier bent, want voor je je aankoop gaat doen moet je je goed informeren over de soorten flipperkasten die er zijn, de verschillende, de prijzen en zo verder.

Voor de meeste mensen zal de flipperkast dienen om zich even op te kunnen ontspannen, af en toe eens een spelletje flipper kan je gedachten weer vrij maken. Een nieuwe flipperkast kopen is dus niet echt een optie, want deze kosten gauw €3000. Het is beter op zoek te gaan naar een tweedehands flipperkast. Deze kasten zijn direct veel lager in prijs, maar kunnen evenveel.

Als je nog nooit een flipperkast hebt gekocht, dan is het goed om voor die eerste kast gewoon langs te gaan bij een exploitant, particulier of verzamelaar die er één wegdoet. Ik kan u aanraden om zeker iemand uit de buurt te zoeken want een flipperkast vervoeren gaat niet zo makkelijk. Het is ook zo dat er bij tweedehands flipperkasten wel iets kan mankeren. Als er problemen zouden zijn dan moet je geen kilometers ver rijden om herstellingen te laten uitvoeren en kan de verkoper eventueel zelf naar het toestel komen kijken.

Voor je overgaat tot het effectief kopen van een flipperkast die je aanstaat is het best die altijd eens goed te testen. Zegt de verkoper dat dat niet mogelijk is, dan let je beter op want dan kan het goed zijn dat er iets fout is. Dus goed testen zo ben je er zeker van dat er geen grote fouten in de flipperkast zitten.

Aan het uiterlijk van de flipperkast zul je ook vaak snel zien hoe goed die onderhouden is, en hoe vaak erop gespeelt is. Een flipperkast kopen is een investering op lange termijn, houdt er dus rekening mee dat de iets grotere aankoopsom je een betere machine geeft waar je later minder kosten aan zult hebben. Als je je flipperkast dan zelf goed onderhoud dan zal je hem met veel kans voor hetzelfde geld terug kunnen verkopen.

Koop dus niet de eerste de beste flipperkast die je ziet, kijk zeker eens goed rond of je geen gelijkaardig model vind in een betere staat, of als er niemand anders is met een leuker toestel en pas als je 100% zeker bent dat je de beste deal hebt, dan kun je de flipperkast kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here