Bruidsmake-up en bruidskapsel

0
738
views

De mooiste dag van je leven, een moment om nooit te vergeten, dat is je huwelijksdag. Je wil dat die dag perfect verloopt en bereidt al maanden op voorhand alles tot in de details voor om van deze dag de prachtigste dag van je leven te maken. Na veel zoeken vond je eindelijk de trouwjurk die je perfect staat en waarin je zal stralen als een pareltje. Na al dit werk zou het zonde zijn om dan ook niet eens extra aandacht te besteden aan je make-up en kapsel. Een goeie bruidsmake-up en een mooi bruidskapsel zorgen voor de perfecte afwerking van het geheel en hierop mag je dus zeker niet besparen.

Bruidsmake-up

Met de juiste bruidsmake-up straal je dubbel zoveel, je ogen fonkelen meer en dat is wat je wil op je trouwdag. Een professionele make-up artiest zal je ook helpen om vlekjes of puistjes met de juiste make-up te verbergen. Zo sta je niet op al je mooie trouwfoto’s met een lelijke puist op je voorhoofd. Daarnaast is het ook soms aangewezen om naast de bruid ook de bruidegom en de andere gasten van make-up te voorzien. Wil je een aantal weken of maanden voor je trouw je huwelijks make-up even uittesten dan is dit vaak mogelijk via een proefsessie. Veel mensen hebben niet vaak make-up op en kunnen het op deze manier even uitproberen. De proefsessie kan doorgaan bij je thuis, of in de studio van de make-up artiest. De make-up aanbrengen op de dag van het huwelijk zelf zal normaal gezien bij je thuis doorgaan, dat maakt het voor de bruid heel wat praktischer.

Bruidskapsel

Naast de bruidsmake-up kan je jezelf ook een bruidskapsel laten aanmeten. Bruidskapsels zijn vaak opgestoken kapsels, maar er zijn ook andere mogelijkheden natuurlijk. Test zeker op voorhand uit welk kapsel je juist zou willen op je trouwdag. Het beste kan je een aantal foto’s verzamelen van trouwkapsel die je mooi vindt. De kapper zal dan makkelijker je bruidskapsel kunnen maken zoals je het wenst.

We wensen je alvast een mooie trouwdag toe met prachtige bruidsmake-up en een mooi trouwkapsel. Voor meer informatie over trouwen kijk op trouw-advies.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here