Mode sites – Sites over mode

0
829
views

Waar vind je online de laatste nieuwe trends op het vlak van fashion? Op welke mode sites heb je het gevoel dat u écht mee bent? En waar ontdek je de leukste spulletjes en kleren? De wereld van de mode is een ontzettend grote! Hoe zie je dus het bos door de bomen? Geen nood: hieronder lees je welke sites hot or not zijn, evenals enkele handige tips.

De eerste gouden tip: als je op zo’n mode site komt, ga altijd na wanneer het laatste bericht geschreven is. Bij een blog valt dat natuurlijk onmiddellijk op, maar bij andere sites kan je bijvoorbeeld checken op welke datum het copyright staat. Het internet wemelt namelijk van sites die al jaren niet meer geüpdatet zijn. En er is natuurlijk niets dat zo snel verandert als mode. Enkele grote, constant in beweging zijnde fashion sites zijn Trendy Style, Elle, Shop Girl, Mode Bliep, Fashion Mix, en zo zijn er nog wel een tiental.

Ook voor mannen zijn er wel enkele sites op de markt. Wat rondsurfen, en je vindt ze in een handomdraai. Een andere goede tip is om tijdens je online zoektocht altijd een jaartal in te typen. Zijn we zomer 2011, dan zoek je best op ‘zomermode 2011’. Op die manier verzeker je jezelf altijd van de laatste leuke trends!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here