Terras overdekken

0
869
views

Eén van de beste manieren om uw openlucht terras in dit soms mottige België vaker te kunnen gebruiken is door uw terras te overdekken. Een terras overdekking zorgt ervoor dat u bij minder goed weer toch nog buiten kunt zitten en kunt genieten van de frisse buitenlucht.

Uw terras overdekken kan op verschillende manieren. Er bestaan vaste constructies van overdekkingen die eigenlijk uw volledige terras overdekken en afsluiten, deze versies geven een meer gesloten gevoel, terwijl u bijvoorbeeld ook gewoon een overdekking kunt maken van het terras zonder rondom af te sluiten. De overdekkingen kunnen volledig van glas gemaakt zijn en eventueel van een automatische verduistering worden voorzien. Automatische verduistering zorgt ervoor dat wanneer het te warm wordt op het terras, er een donkere doek over het dak wordt geschoven. Dit zorgt ervoor dat u het op uw terras nooit te warm zult hebben.

Een terras is niet hetzelfde als een veranda. De veranda zoals wij die kennen is eigenlijke een verlenging van de woning, we kunnen van in onze woning direct in de veranda wandelen en ons naar de tuin zetten te kijken. Een terras aan de andere kant is een losstaand geheeld dat ergens in uw tuin geplaatst is. Vaak worden terrassen dan ook met een uitkijk op de vijver gepositioneerd. Terrassen zijn dus een ideale uitbreiding van uw woning en wanneer goed overdekt zijn deze het ganse jaar door te gebruiken, zelfs in de winter, want een terras dat goed afgesloten is kan perfect verwarmd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here