Spaarpotten en spaarvarkens

0
51445
views

Alle soorten spaarpotten die je op internet kan kopen vind je hier terug. Spaarpotten zijn hele leuke geschenken voor kinderen, het leert hen de waarde van geld te sparen, en met een originele spaarpot is het nog zo leuk om er geld in te steken.

Momenteel hebben we enkel een lijst met spaarvarken spaarpotten, maar we werken eraan om ook andere soorten spaarpotten te verzamelen op deze site.

Bent u niet op zoek naar een standaard spaarvarken, dan vindt u bij deze leveranciers online heel wat verschillende spaarpotten waar u kunt uit kiezen en kopen.

De leukste spaarvarkens

Je hebt spaarpotten in allerlei soorten, kleuren en dieren, maar een roze spaarvarken is toch wel het symbool van sparen. Het gebruik om geld te sparen in een spaarvarken deed rond 1600 zijn intrede. Nu zoveel eeuwen later kent het spaarvarken nog steeds heel wat succes. Het is ideaal om wat centjes opzij te zetten en eens het varken vol zit, dan kan je jezelf eens goed verwennen met zijn inhoud.

Er is heel wat keuze uit verschillende spaarvarkens. Je hebt kleine spaarvarkentjes, maar wil je wat meer geld verzamelen, dan ben je beter met een groot spaarvarken. Hier vind je een lijst met verschillende soorten spaarvarkens die je gemakkelijk online kunt kopen. Je kan tussen verschillende materialen zoals plastic en glas kiezen.

spaarvarken met hamer

Een leuk keramieken spaarvarken met bijgeleverde hamer,  dit is zeer leuk voor kinderen aangezien ze met de hamer op het varken mogen slaan eens het vol is.

Een ander varken om kapot te slaan is dit roze terracotta varken. Het zit in een bakje te wachten met stro tot het vol zit met centjes.


Dit spaarvarken telt zelf zijn centjes. Alles wat in de spaarpot gaat zal het varkentje mooi bij het totaal optellen. Als je het spaarvarken geledigd hebt, dan kan je de teller terug resetten.


groot spaarvarken

Er zijn dan ook nog jumbo spaarvarkens. Het spaarvarken is ongeveer 20cm groot, dus er kunnen heel wat spaarcenten in gespaard worden. Dit spaarvarken is zowel in goud als zilver kleur verkrijgbaar.


spaarvarken zakgeld

Hiernaast zijn er ook een aantal spaarvarkens met opdruk verkrijgbaar. Voor de stoere jongen is er een piraten varken en voor de schattige meisjes een prinsessen spaarvarken.


Andere leuke spaarvarkentjes, zijn deze roze spaarvarkens met stipjes, ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood en natuurlijk ook roze.


We vullen deze lijst met spaarvarkens natuurlijk regelmatig aan, stond er niets in deze lijst wat je wil kopen, dan kom je later maar even terug, we voegen altijd de nieuwe en leukste spaarvarkentjes toe aan onze lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here